Teplice - Olympia Teplice jako první centrum v kraji vyhradilo parkovací stání pro ženy, které přijely nakupovat samotné. Jedná se o běžný standard, který je vidět nejen v Evropě, ale i u významných obchodních center v ČR.

0510eny

Místa jsou v blízkosti jednoho ze vstupů a jejich smyslem je zabezpečit bezpečnější a pohodlnější parkování pro samotné zákaznice. Tato stání bývají prostornější a jsou napojena na komunikaci pro pěší.

"V současné době probíhá obnova vodorovného značení v areálu centra, v rámci které nechceme potěšit pouze nakupující ženy, ale i rodiny s dětmi – s kočárkem - pro které jsme zvýšili počet prostornějších parkovacích stání," uvedla marketingová manažerka centra Jaroslava Konečná.

"Samozřejmostí pak jsou vyhrazená stání pro ZTP a nově se také pokusíme více zdůraznit fakt, že v areálu platí přednost zprava," dodala.

V rámci revitalizace venkovní plochy dojde také k vytvoření parkovacích stání určených pro dobíjení elektromobilů a výsadbě nové zeleně. Všechny tyto investice zvyšují nejen pohodlí, ale i bezpečnost zákazníků centra.

0510rodiny

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru