Na vycházkovou trasu kolem Paraplíčka v březnu raději nechoďte
Paraplíčko v Dubí
Teplice

Dubí – Jaro se blíží, mrazy ustupují a lidi stále častěji vyrážejí na procházky a výlety do přírody. Jedním z oblíbených míst je i poměrně nenáročná vycházková trasa kolem Paraplíčka nad lázněmi v Dubí, která nabízí pěkné výhledy.

Pokud se tam ale v nejbližší době chystáte, budete muset odložit výlet až na duben. Ještě do konce března se v této lokalitě bude těžit dřevo a kolem Paraplíčka je v průběhu těžby zakázaný vstup.

Lesy České republiky tu provádějí rozsáhlé těžební práce už od letošního února. Obnovní těžba podle lesního správce Aleše Kilba bude zřejmě trvat do konce března. Vzhledem k uvedené těžební činnosti společnost vstup na vycházkovou trasu u Paraplíčka nedoporučuje, aby nedošlo ke zranění osob. Další těžba začne v září a potrvá do konce roku. Po ukončení těžební činnosti bude vždy lokalita upravená a zpřístupněná veřejnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru