REKLAMA
Celníci poběží deset kilometrů v okolí Doubravky, koná se tu jejich mistrovství
Běh na Doubravce. Foto: archiv Celní správy
Co se chystá

Teplice - Již tuto sobotu změří na úpatí hradu Doubravka, dominanty lázeňského města Teplice v Čechách, své síly celníci z různých koutů České republiky i Evropy. Koná se zde 34. ročník Mistrovství Celní správy ČR v bězích, které je již sedmnáctým rokem zařazeno do kalendáře Evropské celní sportovní asociace (ECSA).

Sportovní akce, kterou Celní úřad pro Ústecký kraj pořádá pod záštitou ministryně financí ČR ve spolupráci s Klubem celníků a závodní odborovou organizací, nabrala tak velkých rozměrů, že do teplického hotelu Panorama dorazí více než osmdesát běžců, z toho 32 žen. Kromě zástupců krajských celních úřadů reprezentujících českou celní správu se běžeckých přeborů zúčastní i čtyřicet zahraničních kolegů z 11 evropských zemí (Spojené království, Belgie, Nizozemsko, Lucembursko, Německo, Norsko, Švédsko, Finsko, Litva, Lotyšsko a Slovensko).

Páteční podvečer absolvují běžci na rozehřátí celnickou míli, tedy trať dlouhou 1 600 metrů. Hlavní běžecký závod na 10 kilometrů nazvaný symbolicky „Krušnohorská desítka“ odstartuje generální ředitel Celní správy ČR v sobotu v 10:30 hodin.

Uvidíme, jak se v silné konkurenci zahraničních kolegů povede na desetikilometrové krosové trati kolem Doubravky českým běžcům, celníkům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru