Přijďte podpořit řemeslníky na velikonoční jarmark do knihovny
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplice – Regionální knihovna v Teplicích pořádá v pátek 24. března akci, která má kromě zpestření prvních jarních dnů za cíl podpořit místní řemeslníky. Velikonoční jarmark v teplické knihovně naplánovali organizátoři v době od 14 do 18 hodin přímo v prostorách budovy. Na jarmarku, kde si návštěvníci budou moci zakoupit zboží vytvořené některým z tradičních řemeslných postupů, se představí tvůrci z Teplicka a okolí.

Teplická knihovna v Lipové ulici tak poskytuje řemeslníkům zdarma prostory k prezentaci své práce. Akce se tak mohou zúčastnit i ti, kteří by si jinak nemohli dovolit úhradu nájmu za prodejní místo. Z rukodělných výrobků se na jarmarku objeví výrobky s jarní a velikonoční tematikou. Například tradiční košíkářské zboží, háčkované nebo pletené ozdoby a doplňky, pomlázky, jarní věnce, keramické výrobky a spousta dalšího zboží.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru