V sobotu můžete pomoct při čištění řeky Bíliny
Ilustrační foto
Co se chystá

Bílina – Už po osmé pořádá Povodí Ohře akci Čištění řeky Ohře a jejích přítoků po vodě i po břehu. Letos se uskuteční v termínu od pátku 14. do neděle 16. dubna, přičemž hlavním úklidovým dnem bude sobota 15. dubna.

Podle Martina Cidlinského je na akci vítaný každý dobrovolník, který se bude chtít do úklidu zapojit. Účastníci akce obdrží rukavice, pytle na odpadky, svačinu, zajištěné je i vodácké vybavení a každý získá jako poděkování a upomínku na akci tričko.

Na Teplicku se koná sraz zájemců o pomoc s úklidem řeky v Bílině na Kyselce v sobotu 15. dubna. Konkrétně na parkovišti vedle parku a altánu na levém břehu, těsně před bývalým železničním mostem. Akce se bude podle organizátorů konat za každého počasí. Bližší informace je možné získat od Daniela Bendy na emailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonicky na čísle: 608 734 854.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru