Živé Teplice u šanovské Mušle se budou konat už poosmé
Ilustrační foto z akce v roce 2020
Co se chystá

Teplice – V sobotu 17. června se v parku u šanovské Mušle koná 8. ročník akce Živé Teplice. Sousedské slavnosti se zařadily mezi oblíbené tradice a našly své příznivce napříč generacemi.

Stejně jako v předešlých letech nabídkou hudebních vystoupení, výstavy obrazů, divadelního představení, vystoupení členů neziskových spolků, ale také s trhem, který prezentuje rukodělné výrobky. Chybět nebudou tradiční workshopy a občerstvení s vůní z různých koutů světa.

V programu, který odstartuje ve 14 hodin, se mohou návštěvníci těšit na vystoupení Cermaque dua, skupin Hambaeros, Rajče Band a FóPá. Dále například na divadelní představení Štěpánčina divadlo, vystoupení tanečního souboru Mailyn dance a Pěveckého sboru Pramínek. Připravené jsou také Pověsti a báje z Českého středohoří a program pro děti. Akce, kterou pořádá spolek SAYFY, by měla probíhat do 20. hodiny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru