Snímek z premiérového ročníku akce, který se konal v roce 2021. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Háj u Duchcova – Sbor dobrovolných hasičů z Háje u Duchcova pořádá už třetí ročník předvánoční dobročinné akce Hračky pomáhají aneb Příběh hraček. Akci sbor organizuje ve spolupráci s OHS Teplice a vedením obce Háj u Duchcova.

Burza, která v loňském roce vynesla téměř 78 tisíc korun, se letos uskuteční v sobotu 18. listopadu. Výtěžek půjde letos na pomoc Kačence z Ústí nad Labem, která trpí vzácnou formou Rettova syndromu.

Nepotřebné, ale nepoškozené, případně nově zakoupené hračky mohou zájemci darovat každý den v týdnu od pondělí 13. do pátku 17. listopadu, v době od 16-19 hodin u zbrojnice v Háji u Duchcova. Samotná sobotní burza s prodejem hraček, které jsou nabízené za symbolické ceny, se uskuteční v hájské Sokolovně, v době od 10-16 hodin. Ty z hraček, které se během akce neprodají, budou nabídnuty školkám, nemocnicím, policii a podobně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru