Z loňské vydařené akce. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Mezi tradiční adventní akce v Teplicích patří už několik let Vánoce s Arkadií. Uskuteční se i letos u šanovské Mušle ve čtvrtek 14. prosince. Pro návštěvníky bude od 14.30 připravený stánkový prodej oblíbených výrobků z chráněných dílen Arkadie a dalších výrobců. V typicky vánoční atmosféře, podmalované koledami, bude možnost koupit také něco dobrého na zub a pro zahřátí.

Hlavní program začne v 15.30 vystoupením žesťového tria Petra Černého. Po něm se na pódium vystřídají soubory z mateřských, základních a uměleckých škol Teplicka. Pěvecké sbory Pramínek, ZŠ Arkadie, Písklata, Poupata, Komořinka, Zuškahlásek a Duchcovský pěvecký sbor. Přijďte nabrat vánoční atmosféru, pobavit se s přáteli, užít si plnohodnotně adventní čas a podpořit malé umělce na pódiu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru