Bílina. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Bílina – V úterý 14. května se v Bílině koná druhá část akce Den s Ústeckým krajem. V Kulturním domě Fontána na sídlišti Za Chlumem budou od 10. hodiny k dispozici představitelé Ústeckého kraje a krajského úřadu. Na besedu s nimi dorazí i zástupci obcí na Teplicku a zájemci z řad veřejnosti.

Na programu besedy, která skončí kolem 12. hodiny, jsou témata lokální i ta, která se dotýkají celého kraje. Účastníci setkání navážou také na diskusi z předcházející akce. Zapojit do diskuse se mohou obyvatelé jednotlivých obcí a měst na Teplicku. Zájemci o účast na úterním Dnu s Ústeckým krajem se zaregistrují na stránce www.kr-ustecky.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru