Cíl Bžanského triatlonu je na obecním statku č.p. 15, kde mají Bžanští skvělé zázemí pro pořádání akcí. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Bžany – Letos už po jedenácté pořádají Bžanští nadšenci s podporou Obce Bžany Bžanský triatlon. Sportovní akce je určená pouze amatérům a je vhodná pro všechny pohybové závisláky. Všem těm, kterým „jeden sport nestačí“. Uskuteční se v sobotu 13. července a jedinou podmínkou účasti je věk 18 a více let a také horské kolo.

Závodníci budou rozdělení pouze do dvou kategorií, na muže a ženy. Prezence účastníků se koná na břehu rybníka Karolína I od 9.30 do 9.55 hodin. Závod odstartuje v 10 hodin. Cíl je na obecním statku v Bžanech č.p. 15. Po předání hodnocení bude pokračovat volná zábava se zajištěným občerstvením.

Od 12.30 přijede účastníkům zahrát pro dobrou náladu kapela SKWADRA. Startovné se platí při prezenci a je ve výši 100 korun. Zájemci o účast v Bžanském triatlonu se musí přihlásit předem formou SMS, kde bude jméno, příjmení a rok narození.  SMS odešlou na číslo 723 822 571.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru