Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Loket nad Ohří, Karlovarský kraj – Nejen na mosteckém autodromu se konají prestižní světové závody. Tentokrát vás pozveme do sousedního kraje – do Lokte nad Ohří. Kromě toho, že se za několik dní uskuteční v motokrosovém areálu Loketské serpentiny jeden z největších motoristických závodů u nás – Mistrovství světa v motocrossu ve třídách MXGP a MX2, míří sem i další prestižní akce. Na konci září bude Loket hostit FIM Sidecar Motocross World Championship 2024.

Podpořit závodníky na sajdkárách a sledovat ty nejlepší jezdce na světě budete moci ve dnech 28.-29. září. Ještě předtím, ve dnech 20. - 21. července, se zde bude konat Mistrovství světa v motocrossu ve třídách MXGP a MX2.

Stejně jako v předchozích letech bude součástí šampionátu vložený závod EMX2T a finálové závody ve třídách EMX65 a EMX85. Jak už bývá zvykem, kromě napínavé podívané se návštěvníci mohou těšit také na zajímavý doprovodný program. Veškeré potřebné informace najdou zájemci na webu Automoto klubu Loket

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru