Z loňské velké Malé Paříže. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Tradiční cyklus koncertů pod širým nebem u Zahradního domu v Zámecké zahradě se koná tradičně pod názvem Malá Paříž od jara do podzimu už několik let. Jednou do roka zaplní prostor Zámecké zahrady programe pro celou rodinu, pojmenovaný Velká Malá Paříž. Ta letošní se koná už tuto neděli, 21. července, od 15 hodin.

Organizátoři se rozhodli pro pořádání Velké Malé Paříže každou třetí neděli v červenci na památku setkání Beethovena s Goethem. Pro návštěvníky má být současně projekt impulsem k tomu, aby se prošli Zámeckou zahradou kolem Horního rybníka, jako tomu bylo za časů, kdy teplické lázně navštěvovaly významné osobnosti a přezdívalo se jim Malá Paříž.

Kromě altánu u Zahradního domu se v zahradě objeví několik stanovišť, každé se svým speciálním programem. Například schody u muzea, Apollonův altán, U Opiček, u busty Beethovena a v na louce v různých částech zahrady. Altán u Zahradního domu nabídne kupříkladu kapely Šoulet, Hitshakers, Točílas a U-style. Na schodech u muzea se uskuteční výtvarný worshop Radky Müllerové, Apollonův altán bude tradičně patřit svěžím rytmům bubnů pod vedením Tokhiho. U Opiček se odehrají dvě divadelní představení pro děti v podání Divadla Studna v 15.30 a v 17 hodin.

U busty Beethovena si můžete zapůjčit k vyzkoušení různé sportovní potřeby prodejny Decathlon. Na louce před schody do muzea bude organizace Ghost Force prezentovat aktivity spojené s vojenskou činností. Nedaleko altánu u Zahradního domu najdete na louce literárně výtvarný worshop Hannah Saleh. Tradičně nebudou chybět projížďky na koních, prezentace sportovních oddílů na Teplicku a spousta zábavy pro dětské návštěvníky i jejich doprovod.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru