Jednou ze zastávek bude Botanická zahrada Teplice. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Visit Teplice nabízí v sobotu 24. srpna  zpestření prázdninových dní unikátní asijskou jízdou. Zábavně naučná projížďka městem vláčkem Humboldt bude zaměřená na tradice a zajímavosti Asie. Na trase čekají na děti mimo jiné dvě interaktivní stanoviště. Účastníci akce navštíví teplickou botanickou zahradu, pro kterou je Asie velkým tématem v letošním roce.

Další zastávkou bude Planetárium Teplice s prohlídkou japonské noční oblohy a jejích  specifických souhvězdí. Další možností pro cestující bude návštěva Mýdlárny u Zámku s kreativní dílnou a sklepením Kata Mydláře. Vstup do mýdlárny není součástí jízdenky vláčku. Zájemci si ho musí zarezervovatn zvlášť.

Program unikátní asijské jízdy vláčkem Humboldt zabere spolu s programem cca 3 hodiny. Více informací o akci najdou zájemci na stránkách Visit Teplice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru