Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Ve středu 21. srpna si můžete přijít do Seumeho kaple poslechnout zajímavý příběh. V jeho hlavní roli bude polární badatel Julius von Payer. Od 18. hodiny se vyprávění o jeho životě chopí známý novinář a spisovatel Rostislav Křivánek, kterého vypravěčské schopnosti jsou samy o sobě zárukou nevšedního zážitku.

Pořad se jmenuje Z Teplic až na konec světa a posluchačům přiblíží příběh o tom, jak se z vojáka stal alpinista a z dobyvatele alpských vrcholů objevitel nových arktických světů. Návštěvníci se dozví, čím vším Julius Payer byl a jak se mu podařilo objevit novou zemi. Získají rovněž informaci o tom, kde leží Teplická zátoka nebo Šanovskžý ostrov. Vstup na akci je volný.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru