Ze Psího dne v roce 2022. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Vlastníte psího mazlíčka? Chcete dopřát jemu i sobě skvělou zábavu? Nebo žádného hafana nemáte, ale rádi spojíte zábavné s užitečným a podpoříte psí útulky? Pak vězte, že se v sobotu 24. srpna koná už III. Psí den Teplice. Akci podporuje Statutární město Teplice a osobní záštitu nad ní převzal senátor Hynek Hanza.

Psí den, který je určený pro všechny psy a jejich lidi, se uskuteční na Agility hřišti v Thámově ulici v Trnovanech od 13 do 16 hodin. Návštěvníky a jejich čtyřnohé kámoše čekají zábavné soutěže o zajímavé ceny. Chybět nebude občerstvení ani prodejní stánky s nabídkou psích oblečků, obojků, dobrot a dalšího speciálního zboží. Přichystaná je rovněž bohatá tombola, jejíž výtěžek bude věnovaný psím útulkům.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru