Teplice - V teplické Olympii se před pár dny konal dobročinný bazar pro malou Michalku a Františka, dvě vážně nemocné děti. Výtěžek z dobročinné akce dosáhl částky 107 440 Kč!

Od června jste mohli nosit kabelky, které se vám již okoukaly (a přesto byly ještě natolik pěkné, aby udělaly radost někomu dalšímu) na více jak 40 sběrných míst v kraji.

Tyto kabelky na začátku sprna LIONS CLUB TEPLICE LADIES, pořadatel dobročinného bazaru, nabídl k prodeji.

“Loni jsme společně s našimi zákazníky pomohli třem dětem, letos to byla Michalka a František. Už podruhé jsme se přesvědčili, že tento projekt má smysl. A to především díky našim báječným zákazníkům, kteří kabelky věnují i nakupují, díky partnerům, kteří nabízí své provozovny jako sběrná místa a pomáhají nám projekt šířit dale. Za obchodní centrum i za obě děti z celého srdce děkujeme každému, kdo se do projektu KABELKY POMÁHAJÍ zapojil,” vyjádřila se k úspěchu projektu marketingová manažerka Olympia Teplice.

Výtěžek umožní poslat Michalku na neurorehabilitační pobyt do Klimkovic a Františkovi budou pořízena sluchadla, která mu pomohou s jeho vážnou sluchovou vadou.

Máte doma kabelku, kterou uvažujete vyřadit? Schovejte ji na další ročník projektu KABELKY POMÁHAJÍ. Kabelka dostane druhou šanci někoho potěšit a vy tak pomůžete dalšímu nemocnému dítěti.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru