AKTUÁLNĚ: U Hrobčic havaroval motorkář, střetl se s dodávkou
Ilustrační foto
Teplice

Bílina, Postoloprty – K dopravní nehodě dodávkového automobilu a motorkáře vyjeli ve středu odpoledne hasiči na Bílinsku.

V obci Mirošovice nedaleko Hrobčic měl na silnici číslo 257 po střetu obou vozidel začít unikat olej. Motorkář utrpěl podle prvních informací zranění na noze.

Záchranné složky v tuto chvíli zasahují také u haváre motocyklu u obce Jimlín u Postoloprt na Lounsku. Probíhají záchranné a vyprošťovací práce. K nehodě došlo na silnici mezi Malnicemi a Zeměchy.

Na hasiče vyjíždějící z Bíliny upozornila náš on-line deník čtenářka. Chcete i vy přispět do dopravního zpravodajství? Informujte ostatní čtenáře o komplikacích na silnicích, kolonách či nehodách.

Napište nám na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., do zpráv na naší facebookové stránce či přes WhatApp na číslo 604 315 995

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru