VIDEO OD VÁS: Zraněná řidička! Auto se s ní přetočilo na střechu
Auto skončilo převrácené v příkopu. Foto a video: Anna Janoušová
Teplice

Skršín - V kotrmelcích skončilo ve čtvrtek dopoledne osobní auto na silnici číslo 15 mezi obcemi Skršín a Kozly na rozhraní Mostecka, Lounska a Teplicka. Zasahovaly všechny složky záchranného systému.

Jednotka HZS ÚK ze stanice Most vyjela k dopravní nehodě osobního auta u obce Kozly krátce po půl desáté ve čtvrtek dopoledne. Dopravní nehoda se odehrála jeden kilometr za Mosteckem na území okresu Louny.

"Auto se převrátilo přes střechu a skončilo mimo vozovku. Při nehodě byla zraněna řidička vozu, odvezla ji Zdravotnická záchranná služba," uvedl mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan. Jde o druhou dopravní nehodu ve čtvrtek, při které byla na Mostecku zraněna řidička. O další havárii informujeme v tomto článku s aktuálními fotografiemi.

Byli jste svědky havárie, stojíte v kolonách, vidíte při svém cestování něco neobvyklého? Informujte ostatní čtenáře. Kontaktujte nás přes messenger na tomto odkazu, přes WhatsApp na čísle 604 315 995, mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či nám pošlete zprávu na našem facebookovém profilu. Tvořte s ními dopravní zpravodajství pro ostatní, Děkujeme!

https://www.youtube.com/watch?v=HjwPhGeziug

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru