Krupka - Teprve osmnáctiletý mladík opakovaně přepadal a kradl. Jeho poslední obětí byl nezletilý chlapec v Krupce, kterého oloupil o mobil a okradl o přehrávač. Už ho mají policisté a chtějí, aby šel do vazby.

Ilustrační foto: Jan Vraný

Sotva plnoletý mladý muž se bude před soudem zpovídat ze spáchání trestných činů loupeže a vydírání. V úterý ráno v krupce přistoupil k chlapci, po kterém požadoval zapalovač a cigarety, následně po něm pod pohrůžkou použití násilí požadoval vydání mobilního telefonu. "Když mu nezletilý telefon ze strachu vydal, nechal si ještě ukázat kapsy jeho oblečení a odcizil mu MP3 přehrávač. Když pak poškozený z místa činu odcházel, vyhrožoval mu, že pokud vše oznámí na policii, najde si ho a zbije," uvedl mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Chlapec se však nenechal zastrašit a doma vše řekl. Rodiče pak ihned kontaktovali policii a na základě popisu byl podezřelý během pouhé hodiny zadržen hlídkou krupských strážníků.

Ukázalo se, že se jedná o stejného pachatele, který v polovině dubna vykradl ještě s dalším komplicem v Bohosudově zahradní chatku. "Na svědomí má i dvě loupežná přepadení, kterých se na přelomu března a dubna dopustil u nádraží v Ústí nad Labem. Protože je důvodná obava, že by na svobodě v páchání trestné činnosti pokračoval, podali jsme podnět k podání návrhu na jeho vzetí do vazby," dodal Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru