Policie obvinila střelce z Prosetic. U supermarketu zaútočil na jiného cizince
Ilustrační foto: e-deniky.cz
Teplice

Teplice - Teplická policie na základě dosavadního vyšetřování obvinila 31letého cizince z pokusu zločinu těžkého ublížení na zdraví a z přečinu výtržnictví.

"Obviněný měl dle kriminalistů v pondělí dne 3. září kolem 16. hodiny na parkovišti u teplického supermarketu v Proseticích, tedy na místě veřejně přístupném, po předchozí slovní rozepři zaútočit střelnou zbraní na 42letého cizince, na něhož měl vystřelit," připomíná policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Napadený utrpěl v důsledku střelby zranění, se kterým byl převezen k ošetření do zdravotnického zařízení. "Policisté na místě podezřelého muže zadrželi a zajistili i střelnou zbraň. Ta bude odeslána na odbor kriminalistické techniky k provedení odborné balistické expertizy," dodala mluvčí.

Vyšetřovatel ve středu podal podnět státnímu zástupci na vazební stíhání obviněného. Motiv jednání je předmětem dalšího vyšetřování.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru