VIDEO: V Krupce někdo ukradl motorku. Policie pátrá po muži ze záběrů
Zdroj: Policie ČR
Teplice

Krupka - Policisté obvodního oddělení Krupka na Teplicku vyšetřují krádež motocyklu. Zatím neznámý pachatel ráno v neděli dne 2. září v 6.38 hodin odcizil v Krupce – Maršově z parkoviště u hotelu Pod Kaštany v ulici Revoluční zaparkovaný motocykl tovární značky KTM Superduke černo oranžové barvy německé registrační značky.

"Neznámý muž měl na sobě černé oblečení, pokrývku hlavy černé barvy a brašnu. V té měl s sebou přilbu, kterou si nasadil na hlavu a následně nasedl na motocykl a odcházel ve směru k centru Krupky. Policie nevylučuje, že mohl mít poblíž zaparkované vozidlo nebo komplice s autem a na něj motocykl naložit," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Pokud někdo muže na videu pozná, může zavolat na linku tísňového volání 158 nebo přímo policii v Krupce telefon 974 440 500. "Policie uvítá jakoukoliv informaci ke krádeži či osobě pachatele, uvítáme i případná videa z kamer ve vozidlech, která v tu dobu projížděla ulicí Revoluční," dodala mluvčí policistů.

https://www.youtube.com/watch?v=UOvgRyOC_i8

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru