OBRAZEM: Tak tady je plno! Čarodějnické odpoledne v Galerii pobavilo
Čarodějnické odpoledne v Galerii. Foto: Olga Markuzziová
Teplice

Teplice - Teplické obchodní centrum se v sobotu odpoledne zaplnilo čarodějnicemi a dalšími nadpřirozenými bytostmi. Čarodějnické odpoledne přilákalo spoustu dětí, ale i dospělých a všichni se velmi dobře bavili. V Galerii vládla kouzelná nálada.

„Je to moc hezká akce, velmi dobře připravená, jsem ráda, že jsme sem vyrazili. Děti si to náramně užívají a je fajn, že přišlo tolik lidí v maskách,“ uvedla maminka Adélky a Martina.

Děti mohly absolvovat čarodějnou stezku odvahy, na které pak musely splnit několik úkolů. Asi to nejhorší, co je na stezce potkalo, byli živí červi, myši, krysy a had. Soutěžící si museli na některého z živých tvorů sáhnout, podmínka byla vzít do rukou několik červů, což dokázali jen ti nejstatečnější.

„Bavilo mě tady všechno, nejhorší byli ti červi, nejlepší pak sníst cukrovou vatu. A vyrobila jsem si prstýnek s pavoukem,“ prozradila osmiletá Vaneska.

Děti, které soutěžily, musely ještě absolvovat třeba slalom na koštěti, hod potkanem, focení v čarodějnické chýši, vyrobit kouzelný lektvar, či vařit pokrm s krví jednorožce, do kterého musely být přidány předměty ztracených duší, jak nám prozradila První čarodějnice.

Akci provázel i zábavný program, s mnoha dalšími soutěžemi, na jehož závěru došlo k vyhlášení nejhezčí masky.

Fotogalerie

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru