Krupka - Na boku skončilo po nehodě osobní auto před odbočkou do průmyslové zóny u Krupky. Na místo museli vyrazit krupští hasiči. Řidič se z automobilu vyprostil sám, odmítl lékařské ošetření. Havárie se stala včera.

Škodovka skončila na boku, řidič lékaře odmítl. Foto: Hasiči Krupka

Po příjezdu na místo nehody jednotka zjistila, že se jedná o osobní vozidlo Škoda Octavia II, převrácené na levém boku v protisměru. Řidič vozidla byl již mimo automobil a nepožadoval ani na naléhání zdravotnické ošetření, jelikož neměl žádné viditelné zranění.

Na místě zásahu museli řídit strážníci Městské policie Krupka řídit dopravu. Havarované vozidlo bylo přes jeden celý jízdní pruh. Po příjezdu dopravní policie si hlídka převzala řidiče k dalšímu vyšetřování karambolu. "Po nafocení místa nehody jednotka hasičů převrátila vozidlo na kola a provedla protipožární opatření a zasypání uniklých provozních náplní. Po příjezdu odtahové služby a naložení vozidla jednotka provedla dočištění vozovky," uvedli krupští hasiči.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru