REKLAMA
Video: Drama na přejezdu v Krupce. Vlak se tady málem srazil s bagrem. Do střetu zbývaly vteřiny
Ilustrační foto
Teplice

Krupka – Po sociálních sítí koluje video, které zachycuje drama na přejezdu u nádraží v Krupce. Osobní vlak se tady málem srazil s bagrem, který zůstal „viset“ na kolejích. Video je natočené z auta, které stálo před závorami u přejezdu.

Událost se stala ve středu 10. května. Na videu je vidět, jak bagr stojí uprostřed kolejí. Zřejmě mu „chcípnul“ motor a už nenastartoval. Závory jsou dole, bliká červená, do průjezdu vlaku zbývá zhruba minuta. V tu chvíli se k bagru začnou sbíhat lidé, mezi nimi i ženy. Někdo nadzvedává závoru, řidič auta, které stojí těsně u závor, se svým vozem rychle odjíždí, aby udělal místo, a několik lidí tlačí bagr na silnici. Pouhých zhruba dvacet vteřin poté, co se bagr podaří dostat z kolejí, projíždí přejezdem velkou rychlostí osobní vlak.

Lidé na sociálních sítí duchapřítomnost všech zachránců obdivují. „Klobouk dolů všem. Ty ženy pravděpodobně zachránily život strojvedoucímu i cestujícím z vlaku,“ píší v komentářích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru