Bílina - Městské divadlo v Bílině čeká rekonstrukce jevištní technologie. Vyměněné nebo opravené budou téměř všechny části jeviště, aby divadlo mohlo dále fungovat jako moderně vybavené, odpovídající všem bezpečnostním normám.

“Opravy se budou konat z důvodu havarijního stavu vyplývajícího z revizní zprávy. Podle té je zapotřebí vyměnit mechanické i motorové tahy, ocelová lana, kladky, výstupní žebříky, provaziště či lávky a další věci. Po skončení všech prací budeme moci nabídnout divadelním souborům kvalitní prostor pro jejich představení,” uvedla vedoucí Kulturního centra Bílina Martina Tuháčková.

Po dobu přípravných prací i rekonstrukce samotné bude městské divadlo uzavřené. Plánované akce, které to umožňují, budou přesunuty do Kulturního domu Fontána. Promítání kina bude prozatím pozastaveno, v červenci a srpnu mohou milovníci filmů využívat promítání v letním kině. O případných dalších omezeních bude město veřejnost informovat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru