Muž vzal na teplické benzince cizí peněženku. Policistům tvrdil, že si ji spletl se svojí
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Se svéráznou historkou se vytasil 39letý muž, který si na benzince v Teplicích přivlastnil cizí peněženku. Policistům tvrdil, že si ji spletl se svojí a chtěl ji vrátit.

Případ se stal v úterý. Muž si cizí peněženku, kterou zapomněl jistý zákazník na prodejním pultu, strčil do kapsy a odešel. Policisté díky kamerovým záznamům zjistili jeho totožnost a začali ho shánět v práci. Když se to dozvěděl, sám se i s plnou peněženkou dostavil na služebnu, kde ji odevzdal. „Hájil se tím, že si ji spletl se svou peněženkou, která je podobná, a když omyl zjistil, sám ji chtěl vrátit poškozenému, neměl ale údajně čas,“ tlumočil mužovu výpověď policejní mluvčí Daniel Vítek.

Trestnímu stíhání se ale 39letý muž přesto nevyhnul. Je podezřelý z trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. O jeho vině a případném trestu bude rozhodovat soud, v krajním případě hrozí muži až dvouleté vězení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru