Den otevřených dveří přilákal na teplické oční oddělení desítky návštěvníků
Zájemci si mohli nechat změřit zrak nebo nitrooční tlak. Zdroj: Krajská zdravotní
Teplice

Teplice - Desítky pacientů zavítaly v rámci Dne otevřených dveří ve čtvrtek 25. května na oční oddělení teplické nemocnice. Zájemci si mohli nechat změřit zrak nebo nitrooční tlak, prohlédnout si zdravotnického pracoviště a obrazové záznamy ze zajímavých očních operací.

Jednalo se o první akci tohoto typu v historii teplického očního oddělení. „Chtěli jsme ukázat veřejnosti, že jsme moderní pracoviště a že si svých pacientů vážíme. Jsem si vědom, že čekací doba na oční vyšetření je dlouhá, proto jsme si v rámci akce rezervovali mimořádné termíny, na které se příchozí mohli objednat. Byl jsem mile překvapen, jak velký byl zájem o sledování videí z očních operací,“ zhodnotil akci primář Aleš Čech.

„Mám oční vadu, se kterou pravidelně docházím ke svému očnímu lékaři. I když už jsem v minulosti na teplickém oddělení byla, chtěla jsem se podívat, jak to zde v současné době vypadá, jaká vyšetření a zákroky nabízí,“ řekla jedna z návštěvnic Lenka Vaněčková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru