Teplice - Ve vazební věznici skončil 38letý muž, který je podezřelý ze spáchání několika trestných činů. Minimálně ve dvou případech znásilnil a okradl prostitutky.

Podle dosud zjištěných důkazů v polovině dubna oslovil prostitutku, se kterou se domluvil na pohlavním styku za úplatu. "Ženě však žádné peníze nedal, naložil ji do vozidla, kde ji následně zamkl a pod pohrůžkou použití střelné zbraně ji přinutil ke svlečení a k pohlavnímu styku. Nakonec jí ještě odcizil kabelku s doklady a finanční hotovostí," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

"Podobného jednání se dopustil i minulý týden ve čtvrtek, kdy si vyhlédl jinou prostitutku. Žádal po ní sex za úplatu, naložil ji do auta a odvezl na polní cestu, kde ženu zbil a následně brutálně znásilnil. Nakonec jí odcizil mobilní telefon a umožnil jí vystoupit," dodal teplický policista.

Policisté muže během krátké chvíle po přijetí oznámení zadrželi a následně obvinili z trestných činů loupeže, znásilnění a krádeže, za které mu v případě uznání viny hrozí až desetileté vězení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru