Zpěvák Aleš Brichta na Casanovské slavnosti nedorazí, musí do nemocnice
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov – Zpěvák Aleš Brichta ruší své vystoupení na 23. Casanovských slavnostech v Duchcově. Musí neplánovaně do nemocnice, pak bude několik týdnů v rekonvalescenci.

Sobotní vystoupení skupiny Aleš Brichta Project na 23. Casanovských slavnostech je z důvodu nemoci zpěváka zrušeno. „Moc se omlouváme, ale bohužel jsme nuceni zrušit plánované vystoupení v Duchcově, neboť zpěvák Aleš Brichta musí nečekaně v dalších dnech podstoupit menší lékařský zákrok, který si ale vyžádá minimálně 14-ti denní rekonvalescenci, bez možnosti koncertování,“ sdělil jednatele společnosti RedMag. Kulturní centrum Duchcov v současné době narychlo shání náhradní program.

Letošní 23. Casanovské slavnosti se budou konat 9. a 10. června.

Více jsme o programu psali zde:{article Program 23. Casanovských slavností odtajněn. Na tohle všechno se můžete těšit}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru