Zlodějka sebrala tašku z nákupního vozíku, pak ji bez peněz vrátila jako poctivá nálezkyně
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Na poctivou nálezkyni si hrála zlodějka z Teplic, která jednomu muži ukradla z tašky odložené v nákupním vozíku peněženku. Tašku po krádeži jakoby nic přinesla ostraze obchodu s tím, že ji našla.

Událost se stala před teplickým supermarketem. Žena si všimla, že v nákupním vozíku zapomněl nějaký pán svou příruční tašku a odešel od něj k autu. Místo, aby se zachovala poctivě a zavolala na něj, tašku rychle vzala a odešla do ústraní, kde z ní vyndala peněženku s více jak dvěma tisíci, doklady a platební kartou. Pak se i s taškou vrátila do obchodu, kde ji předala ostraze s tím, že ji našla, peněženku s hotovostí ale jaksi vrátit zapomněla.

Finta jí ale nakonec nevyšla. „Díky kamerovým záznamům z prodejny policisté věděli, jak žena vypadá a během pouhého jednoho dne zjistili její totožnost,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek. U výslechu se žena ke svému jednání přiznala. Ukradenou peněženku vrátila, ale už bez hotovosti. Peníze stihla utratit.

Policisté ženu obvinili z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za které jí hrozí až dvouleté vězení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru