REKLAMA
Řidiči pozor v Duchcově! Kvůli Casanovským slavnostem tady na vás čeká několik dopravních omezení
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov – V Duchcově dnes (pátek 9. června) začínají každoroční dvoudenní Casanovské slavnosti. Řidiči musí počítat s omezením provozu ve městě.

V pátek 9. června od 11:00 hodin do soboty 6:00 hodin bude v ulici Masarykova platit zákaz zastavení. Od 17:45 do 18:00 hodin hodin bude z důvodu průjezdu kočáru s Casanovou omezen provoz v ulici Masarykova v úseku od kina Lípa na náměstí Republiky.

V sobotu 10. června bude při průjezdu městem snížena rychlost v ulici Lipová v úseku od kina Lípa po náměstí. Jiřího z Poděbrad na 30 kilometrů v hodině. Dále bude omezeno parkování v ulici Míru v úseku od parkoviště Mlýnská na náměstí Republiky z důvodu stání kočárů. Masarykova ulice bude po celou sobotu pro motorová vozidla zcela uzavřena. Objízdné trasy budou značeny náhradním dopravním značením.

Záchytné parkoviště návštěvníci najdou na náměstí Jiřího z Poděbrad, parkoviště v ulici Mlýnská a plocha u křižovatky ulic Skladištní a Želénské.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru