REKLAMA
Čůrejte vsedě, nařizuje starosta. Lidé na Facebooku se baví dokumentem z košťanské radnice
Ilustrační foto
Teplice

Košťany – Na Facebooku koluje dokument radnice Košťany, kterým zdejší starosta nařizuje močit na záchodech úřadu pouze vsedě. Není to fotomontáž. Toto úsměvné nařízení skutečně na košťanské radnici vzniklo. Ale jen v žertu.

Úsměvný dokument má všechny náležitosti, včetně podpisu starosty a kulatého razítka. Doslovně v něm stojí: „Toaletu se nařizuje používat pouze vsedě. Vadné používání toalet způsobuje zamoření podlahy. Tekutiny se rozšlapou a čvachta se roznáší všude. Poté my muži vypadáme jako čuňata. Toto nařízení starosty pozbývá platnosti třicátým dnem po řádném užívání toalet.“

Starosta Košťan Tomáš Sváda se pro server idnes vyjádřil, že dokument na radnici skutečně vznikl, nikdo ho ale neschvaloval. Byl to pouze vtip, kterým pracovníci úřadu chtěli poukázat na neúnosnou situaci na záchodcích. Lejstro bylo pověšené na dveřích toalet, odkud ho někdo ofotil a dal na facebook. Každopádně prý tento žert pomohl a na WC je už čisto.

0906dokument

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru