REKLAMA
Psaníčka s pervitinem jsem dostala za sex, tvrdila žena. Její přítel byl drogový dealer
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Policisté obvinili dalšího dealera pervitinu. Tentokrát se jedná o 39letého muže z Teplic, který drogy prodával v jednom místním penzionu.

Muž v penzionu bydlel se svojí přítelkyní. Feťáci, kteří měli o pervitin zájem, si k němu chodili kupovat jednotlivé dávky. „Kriminalisté zadokumentovali několik desítek jednotlivých prodejů,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek. Devětatřicetiletého dealera kriminalisté obvinili z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, hrozí mu až pětileté vězení. Vyšetřován je na svobodě.

Před soud půjde také mužova přítelkyně. U ní policisté při domovní prohlídce objevili několik dávek pervitinu v takzvaných psaníčkách, a dále ještě sáček s pervitinem. „Celkem v pokoji penzionu žena přechovávala asi 4 gramy drogy, kterou údajně dostala za poskytování sexuálních služeb,“ uvedl dále Vítek. Žena byla obviněna z trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu, hrozí jí maximálně rok ve vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru