Protřelí kriminálníci pořádně vyluxovali ukradenou peněženku s kartami
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku byl obviněn 26letý recidivista. Je podezřelý, že začátkem dubna v objektu teplické firmy vešel do volně přístupné kanceláře, kde vzal ze stolu odloženou peněženku s více jak osmi tisíci, osobními doklady a platebními kartami.

Z místa činu pak v minulosti jedenáctkrát odsouzený lapka utekl do centra, kde potkal o rok staršího kumpána, se kterým společně provedli na různých místech s pomocí ukradených karet několik bezkontaktních plateb. Než stihl poškozený karty zablokovat, stihli nakoupit zboží za více jak čtyři tisíce korun.

"Zatímco zloději, který peněženku ukradl, hrozí až tříletý trest odnětí svobody, jeho v minulosti devětkrát odsouzený komplic obviněný z neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku může jít do vězení maximálně na dva roky," uvedl k případu mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru