Policisté hledali ukradená vietnamská prasátka, nakonec ale bylo vše jinak
Ilustrační foto Zdroj: ZOO Tábor
Teplice

Teplicko – Prosetičtí policisté v pondělí 26. června odpoledne přijali oznámení obyvatele vesničky spadající pod katastrální území Rtyně nad Bílinou, který se domníval, že mu někdo ukradl vietnamská prasátka. Chvíli před tím našel prázdný chlívek, a nic jiného, než že tam řádil zloděj, ho nenapadlo.

Chovateli chyběla dvě prasata. Poblíž domu chvilku předtím viděl podle něj podezřelé auto a tak se domníval, že mu zvířata někdo odcizil. Během prověřování na místě se ale ukázalo, že vše je poněkud jinak. Prasátka si prostě jen vyšla sama na procházku. „Prasátka majiteli utekla do hustého porostu za jeho pozemkem. Vzhledem k tomu, že k žádnému protiprávnímu jednání nedošlo, policisté oznámení bez dalšího opatření založili,“ uvedl ke kurióznímu případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru