RE-USE centrum v Teplicích si lidé oblíbili. Na začátku roku tu proběhl generální úklid
Foto: Město Teplice
Teplice

Teplice - Teplické RE-USE centrum, místo, kam lidé mohou odložit nepotřebné, ale stále použitelné věci, je v provozu od 4. června loňského roku.

Za tu dobu přišlo předat jednu nebo i více věcí celkem 227 lidí. 236 lidí si nějakou věc odebralo a dalších 30 projevilo zájem tím, že RE-USE centrum navštívilo. Celková návštěvnost od jeho uvedení do provozu je tedy bezmála již 500 lidí.

V prvním lednovém týdnu došlo v RE-USE centru ke generálnímu úklidu. Aktuálně je zde tedy k dispozici sportovní taška, aktovka do školy a několik kousků nádobí. RE-USE centrum je tak připraveno pro nové věci, které se zde již začínají opět pomalu objevovat.

2401reusekz2

Foto: Město Teplice

Pokud jste tak ještě neučinili, přijďte nakouknout. Pokud máte doma věc, kterou již nepoužíváte, můžete ji zde zdarma předat, aby našla nového majitele a další využití. Naopak se Vám může z nabídky RE-USE centra některá věc hodit - i odebrání věcí je zcela bezplatné.

RE-USE centrum se nachází u vjezdu do sběrného dvora v Úprkově ul. 3120. Provozní doba je shodná se sběrným dvorem, tedy: Po-Pá 8-18 hod. a So 8-14 hod.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru