STALO SE: Muž si chtěl užít radovánek se svou známou, místo sexu ale přišla ledová sprcha
ilustrační foto: CC0
Teplice

Jirkov - Chomutovští kriminalisté vyšetřují případ krádeže mobilního telefonu v hodnotě 19 tisíc korun, ke které mělo dojít na podzim v Jirkově.

Třicetiletý majitel telefonu se na policii obrátil s tím, že mu ho měla ukrást jeho kamarádka, a to během návštěvy u něho v bytě. Nejdřív chtěla prý mobil půjčit, aby si zavolala a pak, když její známý usnul, měla mu přístroj sebrat a z bytu se vypařit. Uprostřed noci muž po probuzení zjistil, že žena je pryč i s telefonem.

Policisté šetřením zjistili, že ke krádeži mělo skutečně dojít, avšak za trochu jiných okolností. Jirkovan si měl svou známou do bytu pozvat za účelem poskytnutí sexuálních služeb. Když souhlasila, měl pro ni poslat vozidlo taxi, za které také zaplatil. Dotyčná měla muži dle jejich domluvy v ten den ještě udělat za jeho peníze nákup a připravit večeři. Na dohodnuté sexuální služby však podle poškozeného vůbec nedošlo. Místo toho se žena po jeho usnutí zřejmě z bytu vypařila i s mobilem, který pak prodala za pár tisíc.

"Ženu žijící v Chomutově vyšetřovatel kvůli popsanému jednání obvinil ze spáchání trestného činu krádeže. Hrozí jí až dva roky za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru