STALO SE: Žena chtěla strávit s nápadníkem ze seznamky dovolenou u moře. Zbyly jí ale jen oči pro pláč
ilustrační foto: CC0
Teplice

Louny - V minulém týdnu se na policii v Lounech obrátila 55letá žena, která podle všeho naletěla podvodníkovi. Podle její výpovědi si na jaře loňského roku na seznamce jedné sociální sítě začala dopisovat s mužem.

Asi po měsíci dopisování přes sociální síť a následně přes mobilní aplikaci došlo i na dvě osobní setkání. Přitom se dohodli, že společně stráví dovolenou u moře. Dotyčná se muže prý zeptala, jestli není podvodník. Vzhledem k tomu, jak moc ho dotaz rozčílil, uvěřila mu, že ne. Při jedné ze schůzek se tedy domluvili na zmíněné dovolené a na tom, že mu žena pošle na bankovní účet bezmála 50 tisíc korun jako platbu za její osobu. Peníze tedy poslala, od té doby se však už spolu neviděli.

U ženy se objevily zdravotní komplikace, pro které na údajnou dovolenou nemohla odcestovat, což svému novému známému také napsala. On na to sdělil, že dovolenou tedy zruší a peníze jí vrátí zpět. To se ale do současné doby nestalo a muž úplně přestal komunikovat a nelze ho nijak zkontaktovat.

"Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu, za který v případě dopadení a odsouzení hrozí pachateli odnětí svobody až na dva roky," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru