Žena slyšela divné rány od sousedů, v bytě uprostřed noci začal boj o lidský život!
ilustrační foto
Teplice

Teplice - Tepličtí policisté poskytli první pomoc muži, u kterého ve středu v noci došlo k vážným zdravotním problémům.

Po třiadvacáté hodině vyjely hlídky policistů z teplického obvodního oddělení a oddělení hlídkové služby prověřit oznámení o možném rušení nočního klidu. Z bytu nad oznamovatelkou, která volala na tísňovou linku, se ozývaly rány a bouchání, vzhledem k noční hodině chtěla žena situaci vyřešit.

Policistům otevřel dveře bytu zjevně podnapilý muž, který znenadání upadl na zem a udeřil se ho hlavy. Policisté mu poskytli první pomoc a přivolali rychlou záchrannou službu, z informací zjištěných na místě vyplynulo, že se léčí s epilepsií.

Po příjezdu zdravotníků muž dostal záchvat, v jehož důsledku došlo k zástavě oběhu, policisté na žádost zdravotnice, která prováděla jiné kroky k záchraně muže, ihned zahájili kardiopulmonální resuscitaci. "Členové přítomných hlídek střídavě prováděli masáž srdce zhruba čtvrt hodiny, díky jejich rychlému a profesionálnímu zásahu došlo k obnovení vitálních funkcí a muž byl předán do péče lékaře, následně byl převezen do nemocnice," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru