V Duchcově nedaleko Nových sadů vznikne zahrádkářská kolonie
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov – Město Duchcov připravuje vytvoření zcela nové zahrádkářské kolonie. Vyroste v lokalitě ve směru na Nové Sady, nedaleko sídla společnosti For G. Podle starosty Zbyňka Šimbery tak vedení duchcovské radnice reaguje na poptávku obyvatel po možnosti vytvoření zahrádky k rekreačním účelům.

Ve stávajících koloniích jsou zahrádky již obsazené. V této souvislosti se duchcovský starosta ostře ohradil proti fámám, které mezi lidmi kolují, a sice, že chce město některou ze stávajících kolonií rušit.

„Práce k přípravě nové zahrádkářské kolonie již probíhají a do konce června letošního roku bychom rádi měli pozemek rozparcelovaný, abychom mohli přijímat žádosti duchcovských občanů,“ informoval Zbyněk Šimbera. Záměr pronájmů konkrétních pozemků po rozparcelování bude k dispozici na úřední desce města. Případní zájemci tam najdou také všechny potřebné informace týkající se postupu při podání žádosti o přidělení zahrádky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru