Milovník čokolády se pochoutky nehodlal vzdát: O ukradené čokolády se přetahoval s ochrankou
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov - První krádež čokolády 28letému zloději z Duchcova prošla. To v prodejně potravin v Duchcově odcizil 21 kusů čokolády, kterou si odnesl z obchodu bez zaplacení. S jídlem roste chuť, a tak si zloděj do stejné prodejny přišel pro čokoládu druhý den znovu.

V tomto případě si do batohu a pod bundu vložil 19 kusů této cukrovinky. Této krádeže si již všiml zaměstnanec obchodu, který ho zastavil. Milovník čokolády se s ním začal přetahovat a vyběhl ven. Zde ho dostihl člen ochranky a vedoucí prodejny, kterým se podařilo muže, i přes jeho násilnické chování, zatlačit mezi automatické dveře, kde vyčkali do příjezdu policejní hlídky.

"Z kamerových záznamů se poté zjistilo, že i zmizení čokolády z předešlého dne má na svědomí tentýž zloděj. Případ nyní řeší duchcovští policisté pro přečin krádeže," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru