Policie hledá svědky těchto nehod. Neviděli jste některou z nich?
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté hledají svědky nehod. První nehoda se stala na parkovišti u obchodního domu Kaufland v ulici Čs. Dobrovolců v Teplicích v čase kolem 12.25 hodin dne 15. března 2022. Nezjištěný řidič nezjištěného vozidla měl zadní částí vozidla nacouvat do zaparkovaného vozidla Mitsubishi Outlander.

Ten v dobu poškození vozidla seděl uvnitř. Svědek dopravní nehody si zapamatoval registrační značku 6AK 6918, ta ale na podezřelé vozidlo nesedí a je zřejmě v některém ze symbolů chybná. Mělo by se jednat nejspíše o typ Škoda Octavia, bílé barvy, novějšího typu.

K další dopravní nehodě došlo v době od 6.07 do 6:55 hodin dne 10. března 2022 v katastru obce Bystřany na ulici Pražská na chráněném železničním přejezdu P2085 - Úpořiny. Nezjištěný řidič se svým vozidlem poškodil špičky břevna závor a z místa dopravní nehody odjel, aniž by splnil svou zákonem danou povinnost.

"Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout relevantní poznatky vedoucí k objasnění nehod, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru