Na Teplicku zněly sirény, hasiči vyjížděli k několika požárům
Hasiči likvidují jeden z požárů v Podkrušnohoří. Foto: HZS Ústeckého kraje
Teplice

Teplicko - Hasičské jednotky v Ústeckém kraji během čtvrtečního odpoledne zasahovaly u 14 požárů travních a lesních porostů!

Druhý stupeň poplachu byl vyhlášen u požáru travního porostu u Proboštova na Teplicku. Zasahovalo 7 hasičských jednotek. Další požáry travních porostů likvidovali hasiči na Litoměřicku, Lounsku, Ústecku, Žatecku, Mostecku. Celkem 11 požárů trávy.

Na Lounsku, Mostecku a Teplicku likvidovali hasiči požáry lesního porostu, celkem tři. Les hořel u Vroutku, Lomu a Hrobu. U Vroutku zasahovalo pět jednotek, u Lomu čtyři jednotky. "Nejednalo se jen o nezákonné vypalování trávy, ale na některých místech i nezvládnuté pálení přírodního odpadu," uvádí Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru