Zloděje se povedlo dopadnout díky jeho stavu. Vlivem drog upadl na zem a nemohl se zvednout
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - V pondělí 27. června dopoledne došlo ke krádeži věcí z vozidla v centru Teplic. Majitel zapomněl při odchodu zamknout své auto, čehož si všiml 44letý recidivista. Ten následně z přihrádky dveří u řidiče odcizil peněženku s doklady a platební kartou. Krádež byla oznámena na policii, ale to už se několikrát trestně stíhaný muž stihl přemístit na benzinovou stanici v Dubí.

Tam zkusil platební kartou zaplatit za zboží. Platba mu však byla zamítnuta. Když vyšel z benzínky ven v důsledku vlivu drog, které mu kolovaly v krvi, upadl na zem a nemohl se zvednout. Toto jeho chování v kombinaci se zamítnutou platbou z cizí karty se zdálo podezřelé obsluze čerpací stanice.

"Ta vyrozuměla městskou policii a strážníci poté u muže našli odcizenou peněženku včetně všech dokladů. Během několika hodin se tak ocitl zloděj v policejní cele. Následně mu bylo sděleno podezření z přečinů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Vzhledem k jeho trestní minulosti, kdy již byl za obdobné skutky odsouzen, mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru