Řidiči pozor! Přejezd v Proboštově bude od pondělí zavřený
Přejezd u železniční zastávky v Proboštově čeká rekonstrukce.
Teplice

Proboštov – Řidiči, kteří často jezdí do Proboštova, případně tudy projíždějí, se musí připravit na komplikace. Od pondělí 11. července bude totiž zcela uzavřený přejezd u železniční stanice Proboštov, a to až do pátku 22. července. Uzavírka přejezdu se uskuteční z důvodu jeho celkové rekonstrukce. Řidiči tak musí použít objízdnou trasu, která povede Zemskou ulicí.

Problémy přinese uzavírka přejezdu také cestujícím městskou hromadnou dopravou, kteří využívají linku číslo 123. Vůz MHD uedené linky nebude v průběhu rekonstrukce obsluhovat zastávky Proboštov železniční stanice a Proboštov hřiště. Jeho trasa povede objížďkou, tedy Zemskou ulicí. Po dobu uzavírky bude mimořádně stavět na zastávkách Proboštov škola a Proboštov náměstí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru