Muž stihl během týdne dvě krádeže na balkonech, ukradl boty i oblečení
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Dvě krádeže věcí z balkonových kójí v Bílině se podařilo objasnit bílinským policistům. Na začátku června tehdy neznámý zloděj v mezipatře přízemí a prvního patra vlezl na balkon panelového domu v sídlišti Za Chlumem a odnesl si dva páry sportovních bot v hodnotě 2300,-Kč.

"O pár dní později zase zmizela z balkonu vedlejšího domu cestovní taška s obuví a kufr s oblečením, vše v hodnotě 8 tisíc korun. Z obou krádeží se nyní policistům zpovídá 45 letý muž ze Světce. Tomu policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z krádeže, ze kterou v případě odsouzení může strávit ve vězení až 2 roky," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru