Ještě v září se můžete kochat pohledem na město z ptačí perspektivy
Kostel Církve československé husitské v Duchcově
Teplice

Duchcov, Bílina – Už jste někdy viděli město Duchcov nebo Bílina z Výšky? Zažít město z ptačí perspektivy a vyfotit si třeba pár zajímavých snímků vám umožní vyhlídkové věže. V Duchcově je to věž kostela Církve československé husitské a v Bílině přímo věž radniční. Obě zmíněné vyhlídky máte možnost navštívit letos už jen do konce září.

Na věž duchcovského kostela, který stojí u rybníka Barbora, můžete vystoupat každý den, kromě pondělí, v době od 11-15 hodin, přičemž poslední prohlídka začíná ve 14.45. Vstupenky se prodávají přímo v kostele a maximální počet lidí na jednu prohlídku je 20. Děti musí jít v doprovodu rodičů. Vstupné pro dospělé je 20 a pro děti 10 korun.

Věž bílinské radnice je možné navštívit od pondělí do pátku v době od 11-15 hodin a v sobotu od 11-13 hodin. Na věž může najednou maximálně 10 osob a zpřístupněná bude pro minimálně tři osoby. Děti do 15 let musí jít v doprovodu dospělého. Vstupné 20 korun se hradí v bílinském informačním centru Pod Věží, ze kterého výstup s průvodcem na věž začíná.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru