Zimní stadion v Teplicích. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Už pět let slouží nový teplický Zimák veřejnosti. Pět let tady také trénují sportovní oddíly Krasobruslení Teplice a Hokejový club Teplice. Oslavu půlkulatého výročí naplánovali sportovci na příští víkend, na sobotu a neděli 23. a 24. března. Organizačně se na dvoudenní akci podílejí kromě jmenovaných oddílů Sportaréna Teplice a Statutární město Teplice.

Bohatý program bude probíhat jak na zimním stadionu, tak také například ve Sportovní hale Na Stínadlech nebo v Tenisovém klubu na Letné. V turnajích se návštěvníkům představí hráči hokeje i minihokeje, připravený je turnaj pro veřejnost, turnaje trenérů a bývalých hráčů, krasobruslařské exhibice, turnaj dětí a rodičů HC Teplice, ale také například dětský den se spoustou zábavy ve sportovní hale. Podrobný program je k dispozici na webových stránkách města.

Autorem návrhu teplického zimního stadionu, který byl postavený v roce 2019, je architekt Petr Sedláček. Projekt zpracovala společnost SIAL architekti a inženýři a dodavatelem stavby byla společnost Syner. V roce svého otevření byl teplický Zimák v rámci celostátní soutěže Stavba roku 2019 oceněný Cenou hlavního mediálního partnera, časopisu Stavitel. Nový zimní stadion Na Stínadlech nahradil původní, který musel být z důvodu špatného technického stavu zbourán. Město do kryté ledové plochy investovalo cca 230 miliónů korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru