Mostek na křižovatce ulic Palackého a U Vlastního krbu bude od června uzavřený. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Od soboty 1. června dojde ke zprůjezdnění Palackého ulice v Teplicích, která byla uzavřená z důvodů prací na rekonstrukci krytu potoka Bystřice. Konkrétně bude zprůjezdněný úsek od ulice 14. října k ulici U Vlastního krbu. Stavební práce se přesunou dál a z toho důvodu doje od 1. června do konce srpna k uzavírce mostku v křižovatce ulic U Vlastního krbu a Palackého ulice.

Řidiči budou muset využít v této lokalitě trasy mimo uvedený mostek. Situace bude následující: z ulice Štúrova bude možné projet pouze do Skupovy ulice. Z Masarykovy třídy pak do ulice 14. října, dál ulicí Palackého do ulice U Vlastního krbu. Z dolní části lokality U Vlastního krbu se řidiči dostanou do Palackého a Fügnerovou ulicí na Masarykovu třídu.

Opravy krytu potoka probíhají v jednotlivých etapách. V páté etapě dojde k další částečné uzavírce ulice Palackého, kdy bude zjednosměrněný úsek od č.p. 1525 až po Metelkovo náměstí. Toto dopravní omezení potrvá do konce července.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru