Jankovcova ulice se uzavírá v létě už několikátý rok. Snímek je z roku 2022. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Jankovcova ulice se pro dopravu ve čtvrtek příští týden zcela uzavře. Už několikátý rok za sebou tady budou v letních měsících probíhat rekonstrukce. Tentokrát to budou opravy komunikací, chodníků a veřejného osvětlení. K úplné uzavírce dojde ve čtvrtek 13. června a Jankovcovou by neměli řidiči projet až do konce srpna.

Práce budou rozdělené do dvou etap. V první etapě, která potrvá zhruba do poloviny července, projde zmíněnými opravami úsek od křižovatky s ulicí Palackého až ke křižovatce s ulicí Růženy Svobodové. Odtud bude pokračovat druhá etapa ke křižovatce s ulicí Aloise Jiráska.

Po dobu rekonstrukce budou dočasně zrušené autobusové zastávky u Plavecké haly a v ulici Jankovcova. Nahradí je zastávky Zeyerovo náměstí a Šanov I v ulici U Nových lázní.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru